Lasse Lehtinen

Man of Letters

Bibliografia

Selaa kirjojen kannet >>>

  • 1979 Kekkosen lastenlapset, Kustannuskiila
  • 1980 Virolainen - Tasavallan isäntärenki, WSOY
  • 1981 Fagerholm - Kekkosen tasavallan kakkonen, Pohjoismaisen poliitikon muotokuva, WSOY
  • 1982 Työläjärvi- Tasavallan tahtonainen, Naispoliitikon muotokuva, WSOY
  • 1983 Uskottu mies, romaani, WSOY
  • 1984 Tuntematon kersantti, romaani, WSOY
  • 1985 Satumainen onni, romaani, WSOY
  • 1986 Valkoinen ihmissyöjä, romaani, WSOY
  • 1987 Punainen vuorineuvos, romaani, WSOY
  • 1988 Novellihenkilön kuolema, kertomus, SSKK:n erillispainos
  • 1989 Minä ja Thatcher, Lontoon matkapöytäkirja, WSOY
  • 1990 Fyrkanvaltaajan kuolema, romaani, WSOY
  • 1991 Kotilaisen kotiryssä, romaani, WSOY
  • 1992 Euroopan umpisuoli, mielipidekirja, WSOY
  • 1992 Meidän Herramme kuopiolaisia (valokuvat Jorma Komulainen), kuvateos, Kustannuskiila
  • 1993 Luodinkestävä luutnantti, romaani, WSOY
  • 1994 Täyteläistä elämää, keittokirja, Otava
  • 1994 Matkalla Mäntyniemeen - Martti Ahtisaaren tie presidentiksi, reportaasikirja, WSOY (valokuvat Jorma Komulainen)
  • 1994 Keltainen noutaja, romaani, WSOY
  • 1996 Luotettavat muistelmat, WSOY
  • 1997 Luotettavat muistelmat 2, WSOY
  • 1998 Karhun varjossa, WSOY
  • 2000 Entisen presidentin tekijä, päiväkirja, WSOY
  • 2001 Luonnekuvia, WSOY
  • 2002 Aatosta jaloa ja alhaista mieltä, SDP:n ja Urho Kekkosen suhteet 1944 - 1981, väitöskirja, WSOY
  • 2002 Minun metsäni, englanti (My forest), saksa (Mein Wald), ruotsi (Min skog)
  • 2004 Kynällä, kameralla, kiväärillä (Weilin+Göös)
  • 2005 Kansakunnan sijaiskärsijät (yhdessä Hannu Rautkallion kanssa), WSOY,http://www.sotasyyllisyys.fi/
  • 2006 Sodankäyntiä sanoin ja kuvin, suomalainen sotapropaganda 1939-1944, WSOY
  • 2008 Siivetönnä en voi lentää, WSOY
  • 2009 Viiden vuoden kakku, WSOY
  • 2010 Onni suosii rohkeaa, WSOY
  • 2011 Väinö Tanner - unohdetut päiväkirjat 1943-44 (yhdessä Hannu Rautkallion kanssa), Paasilinna

Käännökset

  • 1995 Punainen vuorineuvos, viro (Punane mäenounik)
  • 1990 Tuntematon kersantti, englanti (Blood, Sweat and Bears), Brasseys
  • 1994 Keltainen noutaja, ruotsi (Nyfiken död) Schildts
  • 2002 Minun metsäni, englanti (My forest), saksa (Mein Wald), ruotsi (Min skog)

Muuta

  • 1983 Hyvin menee, herrat nauraa, kaskukokoelma (ilman tekijänimeä)
  • 2007 Tasavallan tulppa, 60-vuotisjuhlakirja (Riitta Aarrevuo ja Jukka Kuikka)
  • 2011 Aidankaataja, Lasse Lehtisen elämänkerta, kirjoittanut Jussi Lähde